Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila kupovine koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovodljstvo kupaca.

Vašoj kupovini predhodi registracija. Registracijom dobijamo osnovne podatke o vama. U cilju nesmetanog obavljanja isporuke proizvoda, od izuzetnog je značaja da sve informacije budu tačne. Informacije koje ostavite u toku registracije,  koriste se isključivo u cilju obavljanja isporuke proizvoda. Registracija nije obavezna, kupovinu možete obaviti i kao "gost" sajta. Svakako, naša preporuka je da se registrujete jer na taj način imate uvid u vaše predhodne aktivnosti na sajtu.

Izborom proizvoda iz naše prodavnice pravite zahtev za kupovinu. Dobijanje zahteva za kupovinu potvrdićemo slanjem e-maila sa detaljima vaše porudžbine na vašu e-mail adresu. Nakon prijema porudžbine (najkasnije 24h od dobijanja iste), operater će vas pozvati kako bi izvršio potvrdu porudžbine. U slučaju bilo kakve promene (odstupanje u ceni proizvoda, transporta) operater  je dužan da Vas obavesti o tome. Operater ima pravo da otkaže porudžbinu ukoliko je došlo do grube greške prilikom definisanja cene na sajtu (npr. umesto 10 000 din je navedena cena 100 din i tome sl.), nastale kao rezultat greške izazvane ljudskim faktorom. U slučaju da poručeni proizvod više nije dostupan operater će  vam ponuditi zamenu za taj proizvod. Ukoliko zamenu prihvatite, proizvod će biti isporučen. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva. Pet Market se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

Cene proizvoda su izražene sa uračunatim PDV-om.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja i komentare, molimo Vas da se obratite na našu mail adresu office@petmarket.rs ili pozivom našeg Korisničkog centra na broj 061-29-29-061 ili 061-29-29-061.