Dostava proizvoda

Isporka proizvoda se obavlja putem Bex kurirske službe na Vašu kućnu adresu direktnim uručenjem. Dostava proizvoda je besplatna.

Isporuka se vrši u periodu 2-4 radna dana od dana naručivanja. Sve porudžbine koje stignu posle 12:00 časova, obrađuju se narednog radnog dana. Pre uručenja kurir će Vas kontaktirati kako bi Vam najavio dolazak. Isporuka se ne obavlja subotom i nedeljom, za vreme verskih i državnih praznika. Porudzbine koje stignu petkom nakon 12h, subotom i nedeljom, obrađuju se u ponedeljak.

Za porudžbine koje prelaze iznos od 4500 din i težine su ispod 20 kg obezbeđena je besplatna dostava. Za sve ostale pošiljke naknada za slanje paketa tarifira se na sledeći način: dostava za pakete do 20 kg – 350 din, paketi do 30 kg - 480 din, paketi do 50 kg - 880 din. Za pakete težine preko 50 kg, naknada za slanje iznosi 1280 din. U cenu je uračunato osiguranje pošiljke i troškovi slanja.

REKLAMACIJE NA RAD KURIRSKE SLUŽBE

Isporuku proizvoda obavlja Bex kurirska služba. Kvalitet isporuke zavisi isključivo od kurira koji isporuku vrši. Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom usluge kurira ili ukoliko ustanovite da je proizvod u toku transporta oštećen, molimo Vas da nas obavestite o tome slanjem maila na office@petmarket.rs ili pozovete naš korisnički centar na broj 061-29-29-061.