Preparati protiv parazita - Širok asortiman | Povoljne cene

U našoj ponudi možete pronaći širok spektar proizvoda protiv parazita namenjenih psima. Potrudili smo se da obezbedimo pouzdana i efikasna sredstva za zaštitu pasa od krpelja, buva, komaraca... Ogrlice, losioni, spot-on preparati… sve na jednom mestu.

Prikazani proizvodi 1-16 od 48

Stranica:
po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Prikazani proizvodi 1-16 od 48

Stranica:
po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Jedna od bitnih stavki u vezi sa zdravljem kućnih ljubimaca je pravilna prevencija od kožnih i crevnih parazita. Ako se ne kontroliše, buve i krpelji mogu zaraziti vaš dom i izazvati ozbiljne zdravstvene probleme kod ljudi i kućnih ljubimaca.


Pravovremena zaštita pasa od buva, krpelja i drugih parazita u mnogome može da pomogne u borbi protiv istih. Redovita uporaba sprejeva i raspršivača formulisanih za teranje buva, krpelja, grinja i mnogih drugih uobičajenih parazita mogu pomoći u prevenciji i njihovom širenju. Opcije uključuju ogrlice protiv buva i krpelja, sprejeve, šampone protiv parazita, spot on kapi, preparate u ampulama, repelenti i sl... U borbi pomažu i češljevi i pincete za uklanjanje buva i krpelja u koliko se pojave na psu.


U našoj ponudi možete pronaći preparate protiv parazita renomiranih proizvođača poput Amigard, Bimeda, Biogance, Biospotix, Canina, Fimprontix, Herba Max, Max Biocide, Trixie i mnogi drugi.