Korpe za pse - Veliki izbor | Brza isporuka

Potrebna vam je korpa za psa? Bilo da se radi o kontroli neželjenog ponašanja psa ili nastojanju da sprečite da pas pojede nešto u toku šetnje, kod nas možete pronaći kvalitetne korpe za pse svih namena.

11 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

11 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Korpe za pse su koristan dodatak opremi za psa. Kada se koristi i pravilno stavi, korpa za psa može pomoći da se osećate sigurno u toku šetnji sa psom. Iako korpa ne može da spreči agresivno ponašanje psa, one mogu da spreče da pas ujede drugog psa ili čoveka. Kao vlasnik psa, saznanje da korpa može da spreči da drugi pas ili čovek bude povređen, može pomoći da se osećate bezbrižnije i u šetnju sa psom idete sa manje strepnje i pritiska. Takođe, može učiniti da se osećete ugodnije u stresnim situacijama poput upoznavanja novih pasa ili ljudi. Psi su veoma pronicljivi i vaše emocije mogu da utiču na njih. Ako je vama ugodno, vaš pas bi takođe trebao da se oseća manje pod stresom.  

Pored koristi od toga da spreči neželjen ishod agresivnog ponašanja, korpe mogu da budu značajne kao prevencija od trovanja. One su pogotovo bitne kao deo opreme za šetnju u slučaju da pas ima sklonost da skuplja otpatke u toku šetnje ili da je podneblje u kome se pas šeta naseljeno glodarima (poput miševa i pacova) koje su ljudi skloni da truju.

Takođe, korpa može biti od velike pomoći prilikom posete veterinaru ili salonu za šišanje pasa ukoliko pas pokaže negodovanje u vidu agresivnog ponašanja.

Korpe mogu biti izrađenje od kože, silikona, najlona, plastike, tekstila. Mogu biti izrađene od kombinovanih materijala i služiti različitim namenama. Mogu biti u vidu traka i potpuno zatvarati njušku ili biti kao korpe koje se navlače na njušku i omogućavaju otvaranje njuške što omogućava dahtanje. Mogu biti mrežaste navlake za njušku i takve korpe uglavnom služe da spreče trovanje.