O nama

petmarket.rs je prisutan na internet tržišu od 2010 godine. Godine 2015. prerastamo postojeći oblik organizovanja i menjamo oblik organizovanja u doo od kada poslujemo u okviru kompanije Bookmark INT doo. Kao najveća specijalizovana internet prodavnica za kućne ljubimce u Srbiji zastupamo ponudu više od 150 proizvođača sa preko 230 brendova hrane i opreme za kućne ljubimce. Naša prodavnica je snabdevena sa preko 10.000 proizvoda sa tendencijom stalnog širenja asortimana. Kao lider na internet tržištu nudimo konkurentne cene, povoljne uslove dostave i brzu realizaciju isporuka.

Svoju reputaciju gradimo na proverenim vrednostima kojima smo dosledni od samog osnivanja. Konstantni napori da unapredimo usluge rezultirali su formiranjem optimalnog customer frendli servisa zasnovanog pre svega na brizi o kupcu. Uspeh gradimo kroz stalnu komunikaciju sa kupcima, prepoznavanju želja i potreba i neprekidnim naporima unapređenja efikasnosti poslovanja najnovijim svetskim trendovima. Cilj da u svakom momentu kupcima pružimo više za uloženi novac omogućio nam je sticanje stalnih klijenata, partnera i saradnika.

Konstantni napori podizanja kvaliteta usluga i korektni odnosi koje gradimo sa kupcima rezultirali su dobijanjem sertifikata Firma od poverenja koji dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata. Sertifikat se dodeljuje preduzećima koje "pored korektnosti u pružanju usluga karakteriše besprekorna reputacija među klijentima i saradnicima". Svim našim kupcima zahvaljujemo na ovom velikom priznanju.

Vrednosti koje zastupamo: profesionalnost, pouzdanost, brzina i veličina uveriće vas zašto smo jedna prodavnica za celu Srbiju.

petmarket.rs - sertifikat Firma od poverenja