N&D proizvodi

Farmina je razvila opsežnu ponudu prehrambenih proizvoda za sve životne faze mačaka i pasa. Farmina hrana sadrži sve esencijalne hranjive materije koje su potrebne kako bi vaše ljubimac napredovao. Asortiman Natural and Delicious (N&D) objedinjuje četiri asortimana:  N&D Prime, N&D Ocean, N&D Pumpkin, N&D Ancestral Grain i N&D Quinoa. Svi ovi asortimani stvoreni su za posebne prehrambene potrebe vašeg ljubimca. Hrana je napravljena prema talijanskoj recepturi, ne sadrži GMO, gluten i konzervanse.

N&D Prime je hrana bez žitarica sa 98% proteina životinjskog porekla. Namenjena psima koji su aktivni jer sadrži nadprosečnu količinu proteina i masti, dok je udeo ugljenih hidrata snižen. pored N&D Prime linija za pse, postoji i N&D Prime linija za mačke.  

N&D Ocean je proizvodna linija čiji se izvor proteina temelji na ribi. Najvažnije masne kiseline koje poseduje riba su Omega 3 (EPA i DHA) i 6 masne kiseline, koje deluju protiv upala, štite kardiovaskularni sistem i vid, redukuje nivo masnoća u krvi, čine dlaku sjajnijom i čvršćom, a osiguravaja i zdraviji izgled kože.

N&D Pumpkin liniji postoje 24 različita proizvoda najvišeg kvaliteta, namenjenih štencima, odraslim psima i odraslim mačkama. Bundeva se koristi u mediteranskoj ishrani zbog visokorastvorivih vlakana i antioksidanata kojima ovo povrće obiluje. N&D Pumpkin je kompletna hrana sa bundevom i proteinima životinjskog porekla najvišeg kvaliteta, iz izvrsnih izvora odabranih proizvođača.

N&D Ancestral za pse je linija proizvoda dostupna sa proteinima piletine i jagnjetine, a ono što je ističe su specifične vrste hrane namenjene ishrani u različitim životnim dobima pasa. Za mačke, N&D Ancestral hrana idealna je za prelazak sa hrane sa žitaricama na ishranu sa višim sadržajem proteina i bez žitarica.

N&D Quinoa liniju hrane za pse i mačke, čine proizvodi namenjeni ljubimcima sa specifičnim potrebama u ishrani, sa pažljivo biranim izvorima najkvalitetnijih proteina: prepelica, patka, haringa, jagnjetina i jelen.

Prikazani proizvodi 1-16 od 95

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Prikazani proizvodi 1-16 od 95

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje