Happy Dog hrana za pse

Happy Dog hrana za pse je zasnovana na preko 50 godina iskustva u proizvodnji hrane za pse. Happy Dog hrana za pse se proizvodi u Wehringenu u Bavarskoj, Nemačka. U proizvodnji se ne koriste šećer, veštačke boje, arome ili konzervansi. Pažljivom obradom sirovine zadržavaju sve vitamini i hranjive materije tako da se stvara uravnotežena hrana za pse.

Životinjski proteini dobijaju se iz ribe, mesa i živine, kako bi se razvila dobro uravnotežena hrana, bogata proteinima iz različitih izvora. Udeo životinjskih proteina uključen u ukupne proteine je do 90%. U hrani se kombinuje meso sa prirodnim proizvodima kao što su začinsko bilje, komponente jabuke i voća, semenke lana i zelenousne novozelandske dagnje.

Happy Dog hrana nudi širok dijapazon recepata za granuliranu hranu. Bilo da se radi o mladim psima, starijim, gojaznim ili aktivnim, Happy Dog nudi specijalno razvijene granule za svaku potrebu. Uključuje veliki broj proizvoda od kojih možemo izdvojiti: Piemonte, hranu bez glutena idealnu čak i za rase sa posebnim potrebama ili netolerancijom na hranu. Montana je hrana za pse bez žitarica, Happy Dog Canada je recept posebno razvijen za aktivne odrasle pse. Adult Mini linija je pogodana za male kućne pse koji predstavlja kombinaciju žitarica i mesa, visoke svarljivosti.

Pored prethodno navedenog, Happy Dog nudi i liniju hrane koja je razvijena prema zahtevima životne dobi psa. Asortiman obuhvata hranu za štence, hranu za odrasle pse i hranu za starije pse.

Prikazani proizvodi 1-15 od 52

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje
 1. Happy Dog Fit&Vital: Hrana za štence Mini Puppy

  Happy Dog Fit&Vital: Hrana za štence Mini Puppy
  Cena: 486,00 din. 540,00 din.
  Kratke informacije
  • Lako svarljiva hrana za štence malih rasa
  • Namenjena ishrani od 1 mjeseca do 12 meseca starosti
  • Namenjena štencima koji će u završnoj fazi rasta imati ne više od 10 kg
  • Osigurava stabilan rast i optimalan razvoj šteneta
  • Pomaže da se mišićno-koštani sastav razvija kako treba
  • Obezbeđuje snagu i optimalan razvoj kostiju
  • Obezbeđuje sjajnu dlaku i zdravu kožu
  • Podržava crevnu floru i celi gastrointestinalni trakt
  • Doprinosi jačanju imunog sistema
  Saznaj više o proizvodu

Prikazani proizvodi 1-15 od 52

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje