Korisnički servis

Pretraži stranice

Platinum

Platinum

PLATINUM, vlažna i suva hrana, poslastice i preparati za održavanje higijene zuba

PLATINUM - suva ili vlažna hrana za pse napravljena je od minimum 70% svežeg mesa odobrenog i za ljudsku upotrebu, i prilagođena je psima svih uzrasta i rasa. Ono po čemu se PLATINUM izdvaja od drugih hrana je što PLATINUM sadrži visoko kvalitentne proiteine lake za varenje koji potiču od 70% svežeg mesa u hrani koji nisu izmenjeni pod uticajem toplote u procesu prozvodnje. Nisu samo sastojci ono što čini PLATINUM hranu za pse hranljivom i dobrom za zdravlje psa. Veliku ulogu u tome ima i poseban način pripreme hrane koji dovodi do očuvanja hranljivih materija. Zahvaljujući tom načinu pripreme(kuvanje sastojaka na temperaturi od 95C, bez vode, u sopstvenim sokovima, nakon čega se suši na sobnoj temperaturi , čime zadržava veći procenat vlage) proteini i ugljeni hidrati su lakši za varenje nego kod standardne suve hrane za pse. Dodaju se sastojci laki za varenje poput pirinča, kukuruza i/ili krompira kao i hladno ceđena ulja (maslinovo, laneno), bilje, minerali i vitamini, tako da na kraju dobijate sočnu granulu sa 18% vlage koja ovu hranu izdvaja od drugih granuliranih hrana koje imaju oko 8% vlage.

 PLATINUM hrana ne sadrži GMO i ne uzrokuje nadimanje ili oticanje stomaka, kao ni alergije i intolerancije na hranu. Hrana se brzo vari i hranljive materije se brzo apsorbuju u crevima. Ugljeni hidrati i proteini se savršeno metabolišu.

Jaki aluminijumski džakovi u koje se PLATINUM pakuje osiguravaju da mirisi i svežina budu očuvani kako bi Vaš pas uživao u svakom zalogaju - od prvog do poslednjeg. Hrana se pakuje u džakove od 1,5 i 5kg.

PLATINUM nega zuba u vidu preparata(gel ili sprej) radi prevencije i uklanjanja kamenca kod pasa i mačaka.

1 do 16 od 23 ukupno

po strani
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

1 do 16 od 23 ukupno

po strani
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

Back to top