Korisnički servis

Pretraži stranice

Orijen

Orijen  hrana za pse i mačke je svetski poznata nagrađivana hrana koja se proizvodi u sopstvenim fabrikama  u Kanadi, tako da se kontroliše svaki aspekt proizvodnje hrane, uključijući i samo poreklo sirovina. Ono šta Orijen hranu od izdvaja od ostalih je BIOLOŠKI PRIMERENA™ FILOZOFIJA. Jednostavna filozofija ishrane koja se bazira na održavanju svežine i raznolikosti mesa koje bi psi i mačke ulovili u prirodi, ishrane za koju su evolucijski razvijeni. Biološki Primerena hrana sadrži izuzetno visok udeo raznolikog svežeg mesa koje je priroda predodredila za ishranu pasa i mačaka, uključujući visoko hranjivu jetru, filete i hrskavicu, a pritom isključujući žitarice visokog glikemijskog indeksa i biljne belačevine koje ne pripadaju njihovoj prirodnoj ishhrani.


Pet načela Orijen hrane:  
1. BOGATSTVO I RAZNOLIKOST SVEŽEG MESA
U prirodi, psi i mačke imaju koristi od raznolikosti ulova, zato ORIJEN sadrži meso, organe i hrskavicu od živine iz štalskog uzgoja, crvenog mesa iz slobodnog uzgoja i divlje ribe – sve dostavljeno sveže, svakoga dana.
2. BOGATSTVO MESA I BELANČEVINA
Razvijeni kao mesojedi, psi i mačke prilagođeni su ishrani bogatoj mesom i belančevinama, zato ORIJEN sadrži 75-80% hranjivih mesnih sastojaka radi boljeg održavanja prirodne ishrane.
3. NISKI GLIKEMIJSKI INDEKS I OGRANIČENA KOLIČINA UGLJENIH HIDRATA
Prirodna ishrana sadrži malo ili nimalo ugljenih hidrata. Zato ORIJEN menja brze ugljene hidrate (poput kukuruza ili pirinča) nisko-glikemijskim voćem i povrćem, uključujući sočivo i leblebije.
4. SVEŽE VOĆE I POVRĆE
Umesto žitarica, koje naglo povećavaju nivo šećera u krvi (poput pirinča ili kukuruza), ORIJEN sadrži sveže, celo voće, povrće i bobice koje pružaju vlakna i antioksidanse u prirodnom obliku.
5. BILJE ZA JAČANJE TELA I DUHA
Osiguravajući onaj deo prirodne ishrane pasa i mačaka za kojima oni prirodno teže, bilje poboljšava metabolizam, jača organe i pomaže u čišćenju tela od toksina.

11 Artikal(a)

po strani

Set Descending Direction
 • Orijen: Puppy

  Orijen: Puppy

  Cena već od: 880 din.

 • Orijen: Puppy Large

  Orijen: Puppy Large

  Cena već od: 14.080 din.

 • Orijen: Regional Red

  Orijen: Regional Red

  Cena već od: 880 din.

11 Artikal(a)

po strani

Set Descending Direction

Back to top