Korisnički servis

Pretraži stranice

Essential

Essential

ESSENTIAL HRANA predstavlja revoluciju u ishrani kućnih ljubimaca na kojoj će Vam pas ili štene biti zahvalni. Razvili smo ESSENTIAL sa filozofijom da kvalitetne namirnice doprinesu oslobađanju punog potencijala vašeg psa - kroz postizanje njihovog najuravnoteženijeg ponašanja (BOF) i optimalno zdravlje, iz godine u godinu.
ESSENTIAL obroci se pripremaju sa min. 42% do 55% potpuno sveže piletine, lososa, pastrmke, haringe, jagnjetine, divljači i jaja. U skladu sa anatomskim potrebama psa, svaka hrana je uravnotežena sa min. 74% do 88% svežeg/suvog mesa, jaja i ribe, plus povrće, bobice, semenke, voće, biljke, vitamini i minerali. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost naših svežih sastojaka, ESSENTIALS se priprema na samo 90°C. Svi naši sastojci su najvišeg kvaliteta:

-Probiotici: MOS & FOS + lucerka

-Meso: visok udeo svežeg mesa(piletina, losos, pastrmka, haringa, jagnjetina, divljač)
-Bobičasto voće: brusnica, akai, borovnica, dud
-Voće: jabuka, paradajz, pomorandža, kruška
-Povrće: šargarepa, grašak, spanać, karfiol
-Bilje: morska trava, zeleni čaj, đumbir, neven
-Sastojci za gipkost: glukozamin, MSM, hondroitin

 

BOF je princip kreiranja hrane koja odgovara prirodnoj ishrani Vašeg psa. Essential hrana obezbeđuje stabilnost nivoa šećera Vašeg psa. Visok sadržaj svežeg mesa stimuliše instinkte, a niska temperatura tokom pripreme znači da Vaš pas dobija najbolje nutritivne vrednosti. Bobice, semenke i biljke imitiraju sadržaj želuca plena, a njena veličina i konzistentnost obezbeđuju da će obrok biti sažvakan pre nego se proguta.

Essential hrana dolazi u 8 različitih recepata koji prate uzrast, veličinu i potrebe Vaših ljubimaca, i garantuje pozitivne efekte i promene već nakon 30dana konzumiranja.

1 do 16 od 23 ukupno

po strani
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

1 do 16 od 23 ukupno

po strani
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

Back to top