Korisnički servis

Pretraži stranice

Pitajte veterinara

Pet Wellvess Eva već dvadeset godina stoji na raspolaganju vama i vašim kućnim ljubimcima. Stručnošću i ljubaznošću nastojimo da opravdamo vaše poverenje kako u preventivnoj nezi tako i u dijagnostikovanju i lečenju oboljenja kućnih ljubimaca. Naša obaveza je da obezbedimo kvalitetnu veterinarsku negu tokom celog životnog veka ljubimca. U potpunosti razumemo mesto koje ljubimci zauzimaju u našim životima, i našom brigom i posvećenošću nastojimo da postanemo prijatelj vašeg najvernijeg prijatelja.

Bilo da se radi o ishrani, nezi i zdravlju Vašeg ljubimca, sva pitanja možete postaviti putem niže navedene kontakt forme, a na pitanja Vam odgovara dr.vet.med Dragana Petkovic i stručno osoblje Korisničkog centra Pet Marketa.

Kupcima Pet Marketa veterinarska ordinacija Pet Welness Eva odobrava popust od 10% na sledeće usluge (popust je moguće ostvariti uz priložen račun Pet Marketa) :

 • Internisticki pregled
 • Sterilizacija mačora
 • Sterilizacija mačaka
 • Vakcinacija protiv zaraznih bolesti
 • Vakcinacija protiv besnila
 • Obeležavanje životinja mikročipom
 • EKG
 • Ultrazvuk
 • Ultrazvučno skidanje kamenca
 • Higijensko šišanje
 • Prevoz pacijenata

* Obavezna polja

USLUGE KOJE NUDIMO

Vakcinacija: Godišnje vakcine pasa i mačaka protiv zaraznih bolesti, zakonom propisana obavezna vakcina protiv besnila.

Trajna identifikacija: Implantacija identifikacionog mikročipa

Preventivna nega: Korišćenjem preparata za kontrolu spoljašnjih parazita (buva i krpelja) zadovoljavamo sve potrebe vašeg ljubimca. Takođe, nudimo celokupan dijetalni program, medikamente, vitamine i medicinske šampone.

Dijagnostika i terapija: Obezbeđujemo neophodne dijagnostičke procedure kroz kliničko ispitivanje, specijalističke dijagnostičke postupke  i saradnju sa veterinarskim laboratorijama i sprovodimo odgovarajuću terapiju.

Anestezija: Upotrebljavamo najbezbednije dostupne anestetike sa maksimalnim pragom bezbednosti, naročito kada su u pitanju stariji ili visoko rizični pacijenti.

Hirurške intervencije: Opremljeni smo za izvođenje velikog broja hirurških intervencija.

Porodiljstvo: Obavljamo sterilizacije, kastracije, porođaje i veštačko osemenjavanje

EKG: Obezbeđujemo kardiološke preglede na licu mesta kao i konsultacije sa specijalistima kardiologije.

Ultrazvučna dijagnostika : Obavljamo ultrazvučni pregled abdomena i srca i dijagnostiku graviditeta.

Stomatologija: Obezbeđujemo ultrazvučno čišćenje, ekstrakcije zuba i manje oralne hirurške intervencije.

Saveti o ishrani: Upoznaćemo vas sa pravilnom ishranom vaših ljubimaca u svakom uzrastu, nutritivnim potrebama u toku rasta i posebnim dijetetskim potrebama u slučajevima narušenog zdravlja.

Pored navedenog, omogućavamo i stručnu edukaciju samih vlasnika, radi očuvanja zdravlja ljubimaca. Takođe kod nas možete dobiti besplatne kinološke i felinološke savete.

Back to top